Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 28311 81456

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ MYSTERY BOX ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ

Ψάχνετε έναν συναρπαστικό και παιχνιδιάρικο τρόπο για να εκπλήξετε τον τετράποδο φίλο σας; Θέλετε ένα εκπληκτικό δώρο που είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνον; Μην ψάχνετε άλλο!

Το Mystery Box για σκύλους είναι εδώ για να ενθουσιάσει το κατοικίδιό σας και να του προσφέρει ώρες ατελείωτης χαράς. Τα Mystery Boxes περιλαμβάνουν τρία επίπεδα, το Bronze, το Silver και το Gold και φτιάχνονται αποκλειστικά για να ταιριάζουν στην προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του σκύλου σας. Είτε το κατοικίδιό σας σας αγαπάει τις λιχουδιές, είτε λατρεύει να ανακαλύπτει νέα παιχνίδια, ή χρειάζεται ένα κομψό αξεσουάρ για τη βόλτα, στο PetZone θα βρείτε ένα Mystery Box με προϊόντα επιλεγμένα μόνο για εκείνο.

Bronze Mystery Box 

Τιμή: €20.00

Το Bronze Mystery Box είναι ιδανικό για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που θέλουν να δώσουν στον σκύλο τους μια γεύση από κάτι καινούργιο χωρίς να πληρώσουν ένα υπέρογκο ποσό. To Bronze κουτί είναι γεμάτο από λιχουδιές, παιχνίδια και αξεσουάρ. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να γνωρίσετε στον σκύλο σας τις χαρές της εμπειρίας του Mystery Box.

Silver Mystery Box 

Τιμή: 25,00 €

Επιλέγοντας το Silver Mystery Box, θα χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερη συγκινήση στον σκύλο σας. Αυτό το κουτί περιλαμβάνει ό,τι και το Bronze box, με τη διαφορά ότι περιέχει περισσότερα καλούδια που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του σκύλου σας αμείωτο! Είναι η τέλεια επιλογή για σκύλους που αγαπούν την ποικιλία και την περιπέτεια.

Gold Mystery Box

Τιμή: 30,00 €

Στον σκύλο σας αξίζει το καλύτερο, και το Gold Mystery Box είναι το απόλυτο δώρο. Γεμάτο προσεκτικά επιλεγμέναμε premium αντικείμενα, το Gold κουτί υπερβαίνει κάθε προσδοκία. Περιλαμβάνει όλα τα είδη του Silver Mystery Box, αλλά και πιο πολυτελείς εκπλήξεις. Το χρυσό κουτί είναι ιδανικό για ειδικές περιστάσεις ή απλώς για να δείξετε στον σκύλο σας πόσο τον αγαπάτε!

Τι περιέχoυν τα Mystery Boxes;

Λαχταριστές λιχουδιές 

Στα Mystery boxes θα βρείτε μόνο τις καλύτερες λιχουδιές. Επιλέγουμε πάντα premium τροφές, που είναι ιδανικές ακόμα και για σκύλους με πολύ ιδιαίτερες γευστικές προτιμήσεις ή δυσανεξία σε συγκεκριμένες τροφές. Στα καλούδια περιλαμβάνουμε τροφές, λιχουδιές και κόκαλα που καλύπτουν απόλυτα τις διατροφικές απαιτήσεις του σκύλου σας. 

Διασκεδαστικά παιχνίδια 

Παιχνίδια μασητικά από καουτσούκ, παιχνίδια με σκοινί σε λαχταριστές γεύσεις, μπάλες με ήχο, χρωματιστά κόκαλα με ήχο, λούτρινα παιχνίδια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, όλα σε υπέροχα χρώματα και πολλά μεγέθη, θα ξετρελάνουν και το πιο απαιτητικό κατοικίδιο χαρίζοντάς του ώρες χαρούμενης απασχόλησης και εκμάθησης.

Αξεσουάρ για περπάτημα 

Θέλετε το κατοικίδιό σας να είναι όμορφο, περιποιημένο και να έχει τα καλύτερα αξεσουάρ περιπάτου. Εμείς φροντίζουμε γι’ αυτό περιλαμβάνοντας σε κάθε κουτί λειτουργικές προσθήκες, όπως κομψά κολάρα, πρακτικούς ιμάντες και όμορφες ταυτότητες με χαραγμένο επάνω το όνομα του κατοικιδίου σας, αλλά και πολλές ακόμη εντυπωσιακές εκπλήξεις.

Γιατί να επιλέξετε ένα Mystery Box για τον σκύλο σας;

Value for Money επιλογή

Τα Mystery Box αποτελούν value for money επιλογή, καθώς κάθε κουτί περιέχει εξαιρετικά προϊόντα που κοστίζουν πολύ περισσότερο από την τιμή που εσείς πληρώνετε! Είτε επιλέξετε την επιλογή Bronze, Silver ή Gold, έχετε μια φανταστική προσφορά για μια συλλογή από premium προϊόντα που θα λατρέψει ο σκύλος σας.

Είναι φτιαγμένο μόνο για αυτόν

Κάθε σκύλος είναι μοναδικός και τα Mystery Box μας γιορτάζουν αυτήν τη μοναδικότητα!  Όταν επιλέγετε ένα Mystery Box για το κατοικίδιό σας, μας παρέχετε πληροφορίες για τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του. Αυτές οι πληροφορίες μάς βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα κουτί που είναι ειδικά φτιαγμένο με ό,τι αγαπάει περισσότερο ο τετράποδος φίλος σας. Του αρέσουν τα παιχνίδια με ήχο ή προτιμάει ένα λαχταριστό παραδοσιακό κόκαλο; Στο PetZone θα βρείτε τα πάντα!

Περιέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας

Κάθε προϊόν στο Mystery Box επιλέγεται προσεκτικά για να διασφαλίζουμε ότι ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα ποιότητας που θέτουμε για τους πελάτες μας. Περιλαμβάνουμε μόνο τις καλύτερες λιχουδιές, ενώ τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ προέρχονται μόνο από αξιόπιστες μάρκες, γνωστές  για τα φιλικά προς τα κατοικίδια προϊόντα τους. Αγοράζοντας ένα Mystery Box, μπορείτε να είστε σίγουροι πως ό,τι βρίσκεται μέσα στο κουτί είναι ασφαλές και ανθεκτικό και ότι εγγυημένα θα ευχαριστήσουν το κουτάβι σας.

Ποικιλία και έκπληξη

Το καλύτερο μέρος των Mystery Box είναι το στοιχείο της έκπληξης! Κάθε κουτί περιέχει ποικιλία από διαφορετικές εκπλήξεις, έτσι ώστε ο σκύλος σας να μην ξέρει ποτέ τι να περιμένει. Από τραγανές λιχουδιές μέχρι διασκεδαστικά νέα παιχνίδια ή μοναδικά αξεσουάρ, υπάρχει πάντα κάτι για να περιμένετε με ανυπομονησία!

Πώς γίνεται η προετοιμασία των Mystery Boxes;

Η προετοιμασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 28311 81456 ή να μας στείλετε μέιλ στο info@petzone.gr. Πληροφορίες που θα χρειαστούμε είναι:

  • Το μέγεθος του κατοικιδίου σας (ράτσα)
  • Ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις/αλλεργίες/δυσανεξία
  • Το όνομα
  • Το φύλο
  • Ιδιαίτερες προτιμήσεις στο παιχνίδι

Στη συνέχεια, εμείς θα αναλάβουμε να εμπλουτίσουμε το κουτί που θα επιλέξετε με βάση τις προσωπικές πληροφορίες του κατοικιδίου σας και να σας το αποστείλουμε με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε.

Έχετε αγωνία να ανακαλύψετε τι περιλαμβάνει ένα Mystery Box και να χαρίσετε απέραντη χαρά στον σκύλο σας; 

Παραγγείλτε σήμερα το κουτί της επιλογής σας.

Αφήστε μια απάντηση